Istorijat

STECO CENTAR – STECO KUĆA ZA BOLJI I KVALITETNIJI ŽIVOT!

Kompanija „STECO CENTAR“ nastupa na svetskom i domaćem tržištu montažnih i drvenih objekata u potpuno novom svjetlu savremene gradnje.

- Više od 20 godina iskustva u gradnji kao i više hiljada izgradjenih objekata širom sveta su iza nas.

- gradili smo i gradimo objekte svih površina, od 10 do 5000m2

- zapošljavamo više stotina edukovanih i vrhunsko osposobljenih stručnjaka iz svih sfera montažne i brze gradnje.

- posjedujemo najsavremeniji proizvodni pogon sa opremom za pripremu i izradu svih elemenata montažne gradnje u pogonu od preko 8000m2 , a trenutno je započeta izgradnja nove fabrike dodatne površine 4.500m2.

Sadašnji kapacitet projektovanja, proizvodnje i montaže je cca 200m2 objekata dnevno sto je jedan od najvecih kapaciteta u okruženju.

- izbor materijala koje koristimo u pripremi i gradnji naših objekata su iskljucivo najkvalitetniji materijali sa svim certifikatima.

- proizvodimo naše kuće u proizvodnom pogonu u Bijeljini ( BiH ), a plasiramo ih iz više regionalnih centara: Austrija, Švajcarska, Slovenija, Srbija, Švedska, Francuska kao i u Africi ( Angola i Nigerija ).

- naš uspeh su hiljade zadovoljnih kupaca.

STECO CENTAR, kompanija koja u svet montažne gradnje donosi nešto potpuno novo. Pozivamo Vas da budete naši gosti u našem proizvodno izložbenom centru i uverite se u naše kvalitete i mogućnosti.

živite sigurno, zdravo i udobno u kućama steco

  • Uskoro završavamo novu fabriku!
  • Naši trenutni projekti: Nemačka, Francuska, Švedska, Austrija, Norveška, Angola.
  • STECO kuće za vaš idealan dom ... živite sigurno, zdravo i udobno!
  • Trenutno projektujemo: Baar u Švajcarskoj, Jorpeland u Norveškoj, Stokholm u Švedskoj.
  • U izgradnji je sportsko-rekreativni centar i turistički kompleks u Angoli.
  • GRADIMO NOVU SAVREMENU FABRIKU OD 4500 M2 ZA PROIZVODNJU MONTAŽNIH KUĆA, NAJVEĆOM FABRIKOM U REGIONU!!!
Zašto odabrati nas

Steco Centar je kompanija koja se može pohvaliti dugom listom referentnih objekata, širokim spektrom idejnih rešenja i projekata, vrhunskim timom arhitektonskih i građevinskih stručnjaka i visokokvalifikovanim montažerima, sve u svemu kompaktnim timom okupljenim oko jedne ideje
NAJKVALITETNIJA GRADNJA MODERNOG DOBA.
Širom sveta, u zemljama zapadne Evrope, kao i sve više na našim prostorima, izgradnja montažnih objekata predstavlja primarni izbor kupaca. Steco Centar obezbeđuje najkvalitetniju gradnju, ugradnju najsavremenijih materijala, strukturalno najfunkcionalnije objekte, arhitektonski najprivlačnija rešenja i najkraće rokove od idejnog rešenja do useljenja objekta.
STECO CENTAR – GRADNJA BUDUĆNOSTI !!!